Wilma och jag har varit i Finland - Eckerö på utställning. Hon blev BIM med Cert och CACIB! Nu är hon  SE UCH (Svensk utställningschampion)DK UCH ( Dansk) FI UCH (Finsk)och NORD UCH (Nordisk) vi hoppades även på Norskt, på Dogs4 ALL i Lilleström, men tyvärr gick det inte så bra i Norge för henne.

 

10/9 Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade hemsidan. Vi har haft en lugn o skön sommar med mycket sol o bad :-) Nu har vi varit med Wilma på SKK INT i Ronneby och det slutade med att hon blev 3:a bästa tik. Nästa helg beger vi oss till DKK INT X 2 på Bornholm - Danmark! Det ska bli riktigt kul att träffa Cuna vår valp som bor därmed sin familj.
     

6/7 Nu har vi allihop varit på besök hos Aisha som numera bor i Växjö hos sina 2 Papillonvänner Julia & Titti och sina underbara ägare! Sen tog vi en liten husvagns semester på Västkusten.

    

GULDTIBBEUTSTÄLLNINGEN! entry 89 Tibetan Terriers

18/5 AT GOLDEN TIBETAN TERRIERSHOW in Hässleholm

Wilma BOS & Elaine 1-HP

                         BIR & BIM

24/3 Today we been at SKK INT Malmö big show. Thanks to my old puppiebuyers Helen & Sandra Bohman, for visit the show. Results at Show reults page.
I dag har vi varit på SKK INT i Malmö. Stort tack till Helen & Sandra Bohman för att ni kom dit. Ägare till Brightly´s hundarna Kevin 13 år och Love 7 år.

Nu ser vi fram ett nytt utställningsår 2013. Vi startar i Malmö SKK INT med Wilma. 


                     
 28/4 Maggie i Norge har tagit sitt 2:a CERT och blev BIM på NKK NAT Orre domare: Tino Pehar

9/2 Resultat från Norge-Ölen: Brightly´s Individual Magic " Maggie" 1-CK - CERT  &  BIR Stort GRATTIS till Maggie med ägare Gunvor! Vi är så stolta över era framgångar :-)
 

 

Papillonvalpar

Nu har även Brightly´s Keep on Dancing flyttat till en egen familj och allt går riktigt bra:-) De är så nöjda och glada för honom. NU HOPPAS VI PÅ ATT HANS SYSKON OCKSÅ HITTAR EGET BRA HEM.
2 hanar och 1 tik som vill flytta till egen familj.  
 

GOTT NYTT FRAMGÅNGSRIKT 2013!
Önskar vi er alla med Brightly´s hundar. 


Kontakt

Brightlys

brightlys@outlook.com

Bromölla

0709 94 57 88

Sök på hemsidan

© 2015 All rights reserved.

Drivs med Webnode